Εξατμίσεις MIVV

14/06/2014
Οι εξατμίσεις MIVV που παράγονται από την MIVV η οποία κατασκευάζει εξατμίσεις για τις περισσότερες τετράχρονες μοτοσυκλέτες της αγοράς
Παρόλου που ιδρύθηκε το 1970, η μεγαλύτερη ανάπτυξη για την MIVV ήρθε τα τελευταία χρόνια.
Ο όμιλος MIVV πλέον, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο πώλησης σε περισσότερες από 20 χώρες.
Η MIVV συνεργάζετε άμεσα με τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής μοτοσυκλετών όπως η Yamaha, Kawasaki, Honda, Ducati, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi. 
Έχει κατασκευάσει εξατμίσεις MIVV για μοντέλα όπως για το Ducati Monster, ή Multistrada
Η υψηλή τεχνογνωσία της MIVV της επιτρέπει ώστε οι εξατμίσεις MIVV να ανταγωνίζονται τις μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς. Για αυτό το λόγο μπορεί και παράγει τόσο καλής ποιότητας τελικά εξατμίσεων και ολόσωμες εξατμίσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού αναβάτη


Οι εξατμίσεις MIVV παράγονται σε διάφορα σχέδια και με διάφορα υλικά. Μερικά από αυτά είναι

MIVV SUONO
Suono στα ιταλικά σημαίνει ήχος. Και ο ήχος που βγάζει αυτή η εξάτμισης της MIVV θα σας εκπλήξει. Με τον σιγαστήρα τοποθετημένο, περνάνε προδιαγραφές θορύβου και περνάνε ΚΤΕΟ. Χωρίς τον σιγαστήρα, αυτή η εξάτμιση της MIVV θα δώσει τα μέγιστα στην μοτοσυκλέτα σας, και θα παράγει έναν μοναδικό μπάσο ήχο.
Η MIVV suono σχεδιαστικά θεωρείτε αξεπέραστη και μοναδική. Ξεχωρίζει από μακρυά, ενώ δίνει μία διαφορετική πινελιά στην μοτοσυκλέτα σας. Η MIVV σε αυτήν την εξάτμιση έχει χρησιμοποιήσει Carbon στην αρχή και στο τέλος της εξάτμισης ενώ το κυρίως σώμα και τα εσωτερικά υλικά είναι κατασκευασμένα από ανωξείδοτο ατσάλι ή τιτάνιο ανάλογα με την έκδοση της εξάτμισης

Η εξάτμιση MIVV SUONO παράγεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις


MIVV SUONO full titanium. 
Κατασκευασμένη από τιτάνιο πάχους μικρότερου του ενός χιλιοστού, ζυγίζει 45% λιγότερο από την Είναι κατάλληλη και ιδανική για αγωνιστική χρήση, μιας και εκτός από τις πολύ καλές επιδόσεις που προσφέρει στην μοτοσυκλέτα, μειώνει και δραστικά το βάρος.
MIVV SUONO steel black
Κατασκευασμένη από ατσάλι ηλεκτροστατικά βαμμένο μαύρο. Αντικατέστησε τις MIVV Suono Full carbon.
Mivv Suono steel.
Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι διαθέτη τα ίδια χαρακτηριστικά με την Steel Black, αλλά το χρώμα από το σώμα της είναι το κλασσικό χρώμα του ανοιξείδωτου ατσαλιού.

Όλες οι εξατμίσεις MIVV Suono διαθέτουν αφαιρούμενο σιγαστήρα (db killer) ώστε να περνάτε ΚΤΕΟ την μοτοσυκλέτα, ενώ παρέχουν πιο ήσυχη λειτουργία.


Mivv GP Style
Κλασσική, στρογγυλή, σπορ, μικρή.
Οι 4 λέξεις που χαρακτηρίζον αυτήν την εξάτμιση της MIVV.
Είναι σε κλασσικό στρογγυλό σχέδιο, εμπνευσμένο από τους αγώνες motogp, ενώ το μέγεθος της είναι το μικρότερο στην κατηγορία της. Η MIVV σχεδίασε και κατασκεύασε αυτήν την εξάτμιση σύμφωνα με τα πρότυπα των αγωνιζομένων στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Απλό design μικρό μέγεθος, υψηλή απόδοση. Αυτά είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που ζητούν οι αγωνιζόμενοι. Σε αυτά, η mivv ήρθε να προσθέσει και τις ανάγκες του μέσου αναβάτη. Έτσι πρόσθεσε θέσεις για αισθητήρες λάμδα και db killer για μείωση του θορύβου.
Mivv Οβάλ Classic
H Mivv κατασκευάζει οβάλ καζανάκια για κάποιες μοτοσυκλέτες, που θέλουν να κρατήσουν το κόστος χαμηλά όπως Honda Transalp, Yamaha R6 κ.α.
Είναι το πιο κλασσικό από τα σχέδια εξατμίσεων που παράγουν όλες οι εταιρίες και η MIVV.
Κατασκευάζονται από ανωξείδωτο ατσάλι, ενώ σε κάποιες εκδόσεις η Mivv χρησιμοποιεί και τιτάνιο. Όλες είναι κατάλληλες για χρήση δρόμου, ενώ δεν παράγονται για αγωνιστικές μοτοσυκλέτες.


Mivv Οβάλ Carbon Cap
Η Mivv στα τέλη του 2008 έδωσε μία πιο μοντέρνα πινελιά στις οβάλ εξατμίσεις. Έβαλε carbon τελείωμα και στην αρχή της κλασσική οβάλ. H Mivv έδωσε σε αυτήν την εξάτμιση και μια άλλη σχεδιαστική πινελιά. Σχισμές στα τελειώματα του Carbon. Αυτές οι σχισμές βοηθούν τις MIVV οβάλ Carbon Cap να έχουν καλύτερη απαγωγή της θερμοκρασίας και κατά συνέπεια καλύτερη απόδοση.

 

 
 
 
Πληκτρολογήστε το μοντέλο της μοτοσυκλέτας σας, ΧΩΡΙΣ να πατήσετε το πλήκτρο ENTER ή το "Βρες το μου".
 Επιλέξτε τη μοτοσυκλέτα σας.
 
 
Στο πεδίο κατασκευαστής, επιλέξτε MIVV
 
 
 
Βρείτε όλες τις εξατμίσεις MIVV για την μοτοσυκλέτα σας. Δείτε online την τιμή της και την διαθεσιμότητα της.
Καλές αγορές.


 

Tag Cloud
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα