Βαλίτσες - Κάγκελα μηχανής SW-Motech

28/02/2015
 
 
Η εταιρία SW-Motech ιδρύθηκε το 1996 σε ένα μικρό γκαράζ στη Γερμανία, με σκοπό τη σχεδίαση και κατασκευή εξειδικευμένων εξαρτημάτων για αγωνιστικές μοτοσυκλέτες. Υπήρξε το χόμπυ των ιδιοκτητών Diehl, Jockel και Swora κατά την διάρκεια των σπουδών τους στα οικονομικά και στη μηχανολογία. Μετά από μερικές αναφορές στον ειδικό περιοδικό τύπο για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων τους, οι ιδρυτές της εταιρίας αποφάσισαν να στρέψουν την προσοχή τους στην μαζική κατασκευή εξοπλισμού για μοτοσυκλέτες.

Η SW-Motech ειδικεύεται και κατασκευάζει κορυφαίας ποιότητας συστήματα προστασίας (crash bars), κεντρικά stands μοτοσυκλετών καθώς και το επαναστατικό πατενταρισμένο σύστημα "Quick Lock" άμεσης εγκατάστασης και απεγκατάστασης των πλαϊνών βάσεων για βαλίτσες των εταιριών Givi, Nonfango, Hepco & Becker, Shad, Krauser και άλλων επώνυμων κατασκευαστών. 

Η κατασκευή των προϊόντων SW Mο-Tech γίνεται χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και ανθεκτικότερα υλικά που υπάρχουν διαθέσιμα σήμερα, όπως ατσάλι ST37 για τα crash bars και ST52 για τα κεντρικά stand, πληρώντας ταυτόχρονα και τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές TUV και ABE.

Βρείτε όλα τα προϊόντα της SW-Motech για την μοτοσυκλέτα σας πάρα πολύ εύκολα στο site μας.
Απλά πληκτρολογίστε στο πεδίο αναζήτησης τη μοτοσυκλέτα σας, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να πατήστε ENTER ή το κουμπί "Βρες το μου"
 
 
 
Κατόπιν επιλέξτε στο πεδίο κατασκευαστής την μάρκα SW-Motech και δείτε όλα τα προϊόντα για την μοτοσυκλέτα σας.
 
 
 
 
Η λίστα με τα προϊόντα που θα εμφανιστεί, αφορά όλα τα προϊόντα της SW-Motech για την μοτοσυκλέτα σας.
Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε και αγοράστε το.
Καλές αγορές. 

Tag Cloud
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα