Ενδοεπικοινωνίες κράνους

19/03/2016

 Ενδοεπικοινωνία κράνους
Οι ενδοεπικοινωνίες για το κράνος, είναι ένα αξεσουάρ που μας βοηθάει να ταξιδέψουμε ή να χρησιμοποιήσουμε τη μοτοσυκλέτα μας στην καθημερινότητα μας πιο εύκολα και να μας κάνει τη ζωή πολύ ευκολότερη.

Βασικές λειτουργίες που κάνουν οι ενδοεπικοινωνίες κράνους.

  • Μιλάμε full duplex (ακριβώς μιλάμε με το τηλέφωνο μας) με κάποιο συνομιλητή. Η απόσταση εξαρτάται από την ενδοεπικοινωνία
  • Ταυτόχρονα μπορούμε να μιλάμε με περισσότερους από ένα συνομιλητή
  • Ακούμε ραδιόφωνο
  • Ακούμε μουσική που παίζει κάποια συσκευή μέσω Bluetooth A2DP
  • Ακούμε οδηγίες από το GPS μας
  • Απαντάμε σε κλήσης του κινητού μας τηλεφώνου, ενώ μάλιστα μπορούμε να καλέσουμε κιόλας.

Κάθε πηγή ήχου στα αυτιά μας, έχει προτεραιότητα. Έτσι πχ το τηλέφωνο έχει πιο υψηλή προτεραιότητα από το ράδιο, ενώ και το gps έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από το ράδιο. Έτσι, δε θα χάσετε κάποια σημαντική οδηγία του GPS ενώ ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.

Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η συνδεσιμότητα μεταξύ ενδοεπικοινωνιών. Πολλές ενδοεπικοινωνίες, συνδέονται μόνο με άλλες της ίδιας εταιρίας. Έτσι λοιπόν, υπάρχει περίπτωση να μην μπορούν να συνδεθούν ενδοεπικοινωνίες διαφορετικές. Φροντίστε λοιπόν, πριν την αγορά να πιστοποιήσετε ότι η ενδοεπικοινωνία που έχετε, μπορεί να συνδεθεί με την ενδοεπικοινωνία του συνταξιδιώτη σας.

Κάθε αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε, χρειάζεται να το χρησιμοποιούμε σωστά, ώστε να αποφύγουμε επιπλοκές, πρόωρη φθορά ή ατύχημα. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να προσέχουμε πολύ είναι η ένταση της μουσικής/ραδιοφώνου μέσα στην ενδοεπικοινωνία μας, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην ακούσουμε κάποιο κίνδυνο ή κάποιο σημαντικό κορνάρισμα διερχόμενου οχήματος! 

Tag Cloud
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα