Τακακια V Strom

26/08/2017

Τακάκια V Strom 

 

Ένα από τα best seller όλων των εποχών, είναι το Suzuki V-Strom 650.
Ειδικά η έκδοση 2004-2012 πούλησε αρκετές μονάδες ειδικά στη χώρα μας. Για πολλούς απαιτητικούς αναβάτες όμως, η μοτοσικλέτα πάσχει από φρένα. Έτσι γίνονται διάφορες βελτιώσεις. Έχουμε δει αναβάτες να αντικαθιστούν τις εμπρός δαγκάνες με τετραπίστονες από CBR ή και από άλλες μοτοσικλέτες.
Έχουμε δει πολλούς να αντικαθιστούν και την αντλία του εμπρός φρένου και να τοποθετούν βελτιωτικές με αποκορύφωση κάποιους που χρησιμοποιούν την Brembo 19 RCS.
Μια ιδιαιτερότητα που έχει η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα, είναι ότι χρησιμοποιεί διαφορετικό τακάκι εμπρός δεξιά και διαφορετικό εμπρός αριστερά.
Για αυτό δώστε μεγάλη προσοχή όταν παραγγέλνετε τακάκια για v strom 650. Στην περίπτωση που δε γνωρίζετε ποια τακάκια να παραγγείλετε, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.
Στο κατάστημα μας, θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα και στην καλύτερη τιμή τα τακάκια της EBC και τα τακάκια της Ferodo για το V-Strom.
Και τα δύο, παράγονται σε διάφορες σκληρότητες. Ένας απαιτητικός αναβάτης, καλό είναι να χρησιμοποιήσει σκληρά τακάκια τα οποία έχουν καλύτερο άρπαγμα και μεγαλύτερη αντοχή σε δυνατή χρήση. Ενώ ένας αναβάτης που χρησιμοποιεί το V-Strom μόνο για να πηγαίνει στη δουλειά του χωρίς να «κυνηγάει» τις απαιτήσεις και τα φανάρια, μπορεί να χρησιμοποιήσει ημιμεταλλικά ή οργανικά τακάκια άφοβα.
Σημειώστε ότι ακόμα και αν δεν είστε ο αναβάτης που θέλει τη μέγιστη δυνατή απόδοση από τη μοτοσικλέτα του, μπορεί να χρειαστεί να τοποθετήσετε μεταλλικά (σκληρά) τακάκια. Αν για παράδειγμα χρησιμοποιείτε τη μοτοσικλέτα φορτωμένη, δικάβαλο για ταξίδια, τότε το βάρος και ο όγκος της μοτοσικλέτας, απαιτούν δυνατό και σκληρό φρένο. Αν χρησιμοποιήσετε οργανικά, κινδυνεύετε να μείνετε από φρένα σε μία παρατεταμένη κατηφορική διαδρομή. Και αυτό γιατί μπορεί εσείς να οδηγάτε συνετά αλλά το βάρος της μοτοσικλέτας από το συνεπιβάτη, από τις αποσκευές, από την ταχύτητα (μικρή ή μεγάλη) και από την παρατεταμένη κατηφόρα που πιέζει τα φρένα, και μπορεί να φτάσει τα τακάκια σε σημείο που να καούν.

 

 

 

  

Tag Cloud
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα