Ταξιδιωτικός εξοπλισμός μοτοσικλέτας

15/10/2017

Ο σωστός ταξιδιωτικός εξοπλισμός στη μοτοσικλέτα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για κάθε αναβάτη.

Ο λάθος ταξιδιωτικός εξοπλισμός, μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα χωρίς λόγο, ενώ ο σωστός, σίγουρα θα μας βγάλει από μπελάδες και καθυστερήσεις.

 

 

Είναι πολύ σημαντικό σε ένα μικρό ή μεγάλο ταξίδι, να ξεκινήσουμε και να φτάσουμε στον προορισμό μας, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Ένα σκασμένο λάστιχο, μία καμένη λάμπα, μία βαλίτσα που δεν κούμπωσε σωστά, ένα κακό αδιάβροχο, ή μία λάθος επιλογή στη βάση GPS είναι λίγα μόνο από τα προβλήματα που μπορούν να μας προκαλέσουν καθυστερήσεις μερικών λεπτών μέχρι και μερικών ημερών.
Περιγράψτε μας το ταξίδι που θέλετε να κάνετε και το έμπειρο προσωπικό μας, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα, τον πιο κατάλληλο ταξιδιωτικό εξοπλισμό για το ταξίδι σας.
Εμείς συγκεντρώνουμε τεχνογνωσία από τους εκατοντάδες πελάτες μας που μετακινούνται καθημερινά με τις μοτοσικλέτες τους και πελάτες που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Όλοι μας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και τον τρόπο που διόρθωσαν κάθε πρόβλημα στο ταξίδι τους.
Επειδή το κατάστημα μας, δεν αντιπροσωπεύει συγκεκριμένες μάρκες, αντίθετα εμπορεύεται όλες τις εταιρίες, μπορεί με πλήρη ανιδιοτέλεια να βρει το καλύτερο προϊόν για κάθε πρόβλημα που αντιμετώπισε πελάτης μας και να το προσφέρει στην καλύτερη δυνατή τιμή και διαθεσιμότητα.
Αν εμείς σα μοτοσικλετιστές, δεν έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε κάποιο νέο προϊόν, το κατάστημα μας, χορηγεί ταξιδευτές, με νέα προϊόντα ώστε να δοκιμαστούν κάτω από πραγματικές συνθήκες. Είναι ελάχιστα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, για τα οποία δεν ξέρουμε κυριολεκτικά τα πάντα γύρω από αυτά. Πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα.
Συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις και ταξίδια ομάδων, club, αλλά και σε tackday για να μπορούμε να έχουμε μία πολύ ολοκληρωμένη εικόνα για τα προϊόντα μας.
Άλλωστε, ποτέ δε μας αρκούσε η περιγραφή του κατασκευαστή για ένα προϊόν. Το πέρναμε, το βάζαμε σε δοκιμασία σε πραγματικές συνθήκες και μετά σχηματίζαμε δική μας άποψη.
Δεν είναι άλλωστε λίγα τα προϊόντα ή οι εταιρίες που έχουμε απορρίψει λόγο χαμηλής ποιότητας των προϊόντων τους ή της εξυπηρέτησης τους (after sales).

 

 

  

Tag Cloud
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα