Ένα πολλά υποσχόμενο αστέρι

19/10/2017
Ένα πολλά υποσχόμενο αστέρι

 

Φυσικά, αναφερόμαστε στο Γιάννη Περιστερά, έναν χαρισματικό αναβάτη που μονοπωλεί το ενδιαφέρον, κερδίζοντας τον έναν τίτλο μετά τον άλλον. Με συγκέντρωση και σεμνότητα που θα ζήλευαν και οι πιο καταξιωμένοι αναβάτες, εξελίσσει τις ικανότητές του με ταχύτατους ρυθμούς και μας κάνει περήφανους, χαρίζοντας μας συγκινητικές στιγμές όπως αυτή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MiniGP στην πίστα Franciacorta της Ιταλίας, τον περασμένο Αύγουστο. Με μία εντυπωσιακή παρουσία, κατέκτησε την 3η θέση στην Ευρώπη, σημειώνοντας νέο ρεκόρ πίστας για την κατηγορία του και ανέβηκε στο βάθρο φορώντας την ελληνική σημαία! Ακολούθησε πληθώρα διακρίσεων, όπως η εκπληκτική του νίκη στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV MiniGP Junior, στην πίστα Vallelunga, που κέρδισε την πρώτη θέση και μάλιστα με διαφορά 2.9'' από τον 2ο.

Με την πρόσφατη συμμετοχή του στην Παγκόσμια Επιλογή του Red Bull MotoGP Rookies Cup για το 2018, ο μόλις 12 ετών αναβάτης, αποκόμισε πολύ θετικά σχόλια, αφού πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, παρά το γεγονός ότι ήταν ο μικρότερος και ελαφρύτερος (37κιλά) οδηγός. Ο σωματότυπος, που δεν βοήθησε το νεαρό οδηγό, καθώς και ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα με το σταμπιλιζατέρ της μοτοσυκλέτας του και οι μικροανωμαλίες της πίστας που δημιουργούσαν ταλαντώσεις, μπορεί να του στέρησαν την πρόκριση, αλλά όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Peter Clifford, υπεύθυνος της διοργάνωσης, τον περιμένει την επόμενη χρονιά στην Παγκόσμια Επιλογή και επισήμανε το παράδειγμα του Joan Mir που πέρασε με την 2η προσπάθεια στο Rookies Cup πριν ανεβεί στην Moto3.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στον ίδιο όσο και σε όλο το team του, ενώ είναι πλέον βέβαιο ότι με την προσήλωση, την αποφασιστικότητα , το πείσμα και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που τον διακρίνει, το μέλλον του Γιάννη Περιστερά προδιαγράφεται λαμπρό και θα μας χαρίσει πολλές δυνατές στιγμές!
όλο το άρθρο για την προσπάθεια του Γιάννη Περιστερά στο Red Bull MotoGP Rookies Cup

  

Tag Cloud
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα